Huis Mio

Laetitia Marco

Loopbaancoach

Stress & Burnout Coach

"Maak van je leven een droom en van je droom een realiteit." - Le Petit Prince
PRAKTISCH

Aanmelden bij Huis MIO kan bij voorkeur via het aanmeldingsformulier ofwel via  0473 / 71 22 11. Nieuwe aanmeldingen worden steeds in ons team besproken. Op basis van de hulpvraag, het aanbod en beschikbaarheid van de hulpverlener(s) wordt een gepast behandeltraject voorgesteld en kan een eerste kennismakingsgesprek worden ingepland. Eén van onze collega’s neemt zo snel als mogelijk contact met je op. 

Afspraken bij Laetitia in Huis MIO mogelijk op       
– vrijdag tussen 15u en 21u
– dinsdag tussen 8u30-14u30


Prijs individuele sessie: 65€ voor 1 uur
Loopbaancoaching via loopbaancheques. Kijk hier na of je in aanmerking komt. 
Doelgroep: volwassenen 

Over mezelf

Als vrouw, mama en partner geniet ik van het leven en ben ik elke keer verwonderd van alle moois dat zich op mijn pad nestelt. Zoals bij vele onder ons omvat het werk een groot deel van mijn tijd en dus ook op dit vlak wil ik voluit kunnen genieten van wat ik doe. Mijn loopbaan begon 25 geleden in de ouderenzorg. Gesteund door de overtuiging ‘alles is mogelijk’ maakte ik vrij snel de overstap naar de logistieke sector waar ik doorgroeide in verschillende verantwoordelijke functies. Het liefste wat ik deed en nog steeds doe, is mensen begeleiden en laten groeien. Wanneer ik dit niet vond in mijn job deed ik vrijwilligerswerk zoals mensen begeleiden met een mentaal beperking in educatieve projecten. Gedreven door deze passie startte ik op latere leeftijd en vol trots de studie gezinswetenschappen en belandde ik uiteindelijk in de wereld van coaching. Als coach kan ik mijn talenten benutten en de energie voluit laten stromen. Keer op keer wanneer ik mensen veranderingen zie verwezenlijken, weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt en ben ik dankbaar voor dit werk.

LOOPBAANBEGELEIDING IN 4 SESSIES

In sessie1 gaan we samen op zoek naar je loopbaandoelen. Wat wil je echt graag doen? In sessie 2 zijn je talenten aan de beurt. Zo vanzelfsprekend en toch zo moeilijk om ze te benoemen. Hoe kan je je talenten gebruiken als hefboom? In sessie 3 exploreren we je waarden, de innerlijke sturende kracht die meestal doorslaggevend is een beslissing. In de vierde en laatste sessie voegen we alles samen in een matrix zodat we een duidelijk beeld krijgen van de sector en werkgeven die bij je aansluit en wat belangrijk is voor jou. 

OPLEIDINGEN EN SPECIALISATIES
  • Bachelor gezinswetenschappen – Co-hogeschool Odisee
  • Loopbaancoach – Het Coachingatelier
  • Stress- & Burn-out Coach – HRD Academy
ERKENNING EN VERENIGINGEN