Huis Mio

Charlotte Jakus


Trauma-informed bodywork

0487 68 74 07

charlotte@huismio.be

“Energy is everywhere and always. Uncover your way to access it.” – Elliott Saxby

PRAKTISCH


Aanmelden bij Huis MIO kan bij voorkeur via het aanmeldingsformulier. Nieuwe aanmeldingen worden steeds in ons team besproken. Op basis van de hulpvraag en het aanbod en beschikbaarheid van de hulpverlener(s) wordt een gepast behandeltraject voorgesteld en kan een eerste kennismakingsgesprek worden ingepland.

Afspraken bij Charlotte in Huis MIO mogelijk op
– maandag tussen 15u en 21u

Doelgroep: jongeren, volwassenen en ouderen

Aanbod:

 • Ontspannende lichaamsmassage: 60 min – 65 euro
 • Holistische lichaamsmassage: 90 min – 95 euro
  Een combinatie van somatische technieken & ademwerk, massage en integratie
 • Lomi Lomi massage: 120 min – 125 euro
  Een combinatie van somatische technieken & ademwerk, massage en integratie
 • Inner journey individueel: 120 min – 165 euro / traject 4 sessies – 640 euro
  Een combinatie van somatische technieken & ademwerk, geluid & lichaamswerk en integratie
 • Inner journey groepssessie: 150 min – 65 euro
 • Traject op maat: In dit traject op maat kunnen alle bovenstaande behandelingen volgens jouw noden en wensen gemixt en gematcht. Dit gebeurt steeds in samenspraak. Indien je kiest voor een traject (meerder sessies) ontvang je 5 euro korting per sessie, welke wordt verrekend bij de laatste sessie.


Hier vind je meer informatie over onze massages of inner journey.

OVER MEZELF


Als jonge sportvrouw hield ik er van om voluit te gaan in alles wat ik deed: vriendschappen, sport, universiteit,… Met al mijn vuur en heel mijn hart. Tot het punt dat het me verbrandde. Een wervelfractuur en het (nog steeds) overwinnen van een ziekte nodigden mij uit om me open te stellen en holistisch te gaan werken. En zo kwam ik tot de ontdekking, dat mijn grootste kracht ligt in zachtheid. In het afstemmen op mijn eigen energie, die van anderen aanvoelen, transformeren. Een zachte aanraking, in massage. Door lichaamswerk. Ontspanning. Emoties. Genezing. De grootste transformatie voor mij gebeurt niet meer door hard te gaan, maar door te vertragen in zachtheid. Door te gronden. Waardoor ik nog krachtiger in mijn leven kan staan. Zachter zijn betekent vandaag voor mij sterker zijn. Wat een paradox. Wat een game-changer. En het mooiste is… het is voor iedereen anders! Waar ligt jouw balans?

Lichaamswerk is mijn toegang naar mijn kern. Het is een zacht en uitdagend proces. Het is wondermooi. Ik ben enorm dankbaar voor alle liefde, heling en lessen in alles wat is, de mensen die ik mag ontmoeten en dit werk. Helend lichaamswerk is mijn medicijn. En eentje dat ik graag met je wil delen.

Mijn missie is om mensen weer terug te brengen naar zichzelf, te verbinden met hun lichaam en hart. Om hun levensenergie weer te laten stromen, door emoties de ruimte te geven en te eren in alles wat is. Om mensen te helpen openen naar hun essentie, hun innerlijke wijsheid, hun eigen kracht.

OPLEIDINGEN EN SPECIALISATIES


 • Inner intensive – Pi Villaraza
 • Enrootment method – Simeon Van Der Hoeve
 • Lomi Lomi Temple style – Ricardo Balkhoven
 • Kundalini Bodywork en de-armoring – Elliott Saxby
 • Ontspannende lichaamsmassage – Encora
 • Reiki Level 1 – Mintaka
 • Deep tissue massage nek en keel – Brian Utting