Huis Mio

Laetitia Marco


Hartcoherentiecoach

Stress & Burn-out Coach

Life Coach


0497 40 96 03

laetitia@huismio.be

“Maak van je leven een droom en van je droom een realiteit.” – Le Petit Prince

PRAKTISCH


Aanmelden bij Huis MIO kan bij voorkeur via het aanmeldingsformulier. Nieuwe aanmeldingen worden steeds in ons team besproken. Op basis van de hulpvraag, het aanbod en beschikbaarheid van de hulpverlener(s) wordt een gepast behandeltraject voorgesteld en kan een eerste kennismakingsgesprek worden ingepland. Eén van onze collega’s neemt zo snel als mogelijk contact met je op. 

Afspraken bij Laetitia in Huis MIO mogelijk op       
– maandag tussen 15u en 21u
– woensdag tussen 15u en 21u

Tarief: sessie 1 uur = € 70
Doelgroep: volwassenen 
Aanbod: individuele begeleiding

OVER MEZELF


Als vrouw, mama en partner geniet ik van het leven en ben ik elke keer verwonderd van alle moois dat zich op mijn pad nestelt. Zoals bij vele onder ons omvat het werk een groot deel van mijn tijd. Ook op dit vlak wil ik dus voluit kunnen genieten van wat ik doe. Mijn loopbaan begon 25 geleden in de ouderenzorg. Gesteund door de overtuiging ‘alles is mogelijk’ maakte ik vrij snel de overstap naar de logistieke sector waar ik doorgroeide in verschillende verantwoordelijke functies. Het liefste wat ik deed, was mensen begeleiden en laten groeien. Wanneer ik dit niet terugvond in mijn job, deed ik vrijwilligerswerk zoals o.a. mensen met een mentale beperking begeleiden in educatieve projecten. Gedreven door deze passie startte ik op latere leeftijd en met trots de studie gezinswetenschappen en belandde ik zo uiteindelijk in de wereld van coaching. Als coach kan ik mijn talenten benutten en de energie voluit laten stromen. Keer op keer wanneer ik mensen veranderingen zie verwezenlijken, weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt en ben ik dankbaar voor dit werk.

LOOPBAANBEGELEIDING IN 4 SESSIES


In sessie1 gaan we samen op zoek naar je loopbaandoelen. Wat wil je echt graag doen? In sessie 2 zijn je talenten aan de beurt. Zo vanzelfsprekend en toch zo moeilijk om ze te benoemen. Hoe kan je je talenten gebruiken als hefboom? In sessie 3 exploreren we je waarden, de innerlijke sturende kracht die meestal doorslaggevend is een beslissing. In de vierde en laatste sessie voegen we alles samen in een matrix zodat we een duidelijk beeld krijgen van de sector en werkgever die bij je aansluit en wat belangrijk is voor jou. 

OPLEIDINGEN EN SPECIALISATIES


  • Bachelor gezinswetenschappen – Co-hogeschool Odisee
  • Loopbaancoach – Het Coachingatelier
  • Stress- & Burn-out Coach – HRD Academy
  • Hartcoherentiecoach – Louvanie
  • Verbindend & lichaamsgericht Life Coach – Coach Clinic

ERKENNING EN VERENIGINGEN


  • Lid van erkend loopbaancentrum Het Coachingatelier
  • Lid van vereniging voor erkende Stress- en Burn-out coaches VESB