Huis Mio

Stéphanie Verlooven


Psychotherapeut in de Interactionele Vormgeving


0494 70 77 38

stephanie@huismio.be

“Je bent je eigen meest waardevolle hulpbron. Investeren in jezelf is misschien wel de beste investering die je kunt doen.” (Joseph O’Connor)

PRAKTISCH


Aanmelden bij Huis MIO kan bij voorkeur via het aanmeldingsformulier. Nieuwe aanmeldingen worden steeds in ons team besproken. Op basis van de hulpvraag en het aanbod en beschikbaarheid van de hulpverlener(s) wordt een gepast behandeltraject voorgesteld en kan een eerste kennismakingsgesprek worden ingepland.


Afspraken bij Stéphanie in Huis MIO mogelijk op 
– woensdag tussen 15u en 21u

Doelgroep: jongeren, volwassenen en ouderen
Aanbod: Individuele therapie, relatie- en gezinstherapie

Meer informatie over tarieven vind je hier.
Erkend bij mutualiteiten voor gedeeltelijke terugbetaling. Meer informatie vind je hier.

OVER MEZELF


Op jonge leeftijd was ik al geïnteresseerd in datgene wat mensen drijft. De keuze voor de opleiding Toegepaste Psychologie was dan ook een logische start van mijn verhaal. Mijn professionele ervaring als hulpverlener in de sociale sector heeft mij reeds heel wat kennis bijgebracht in het begeleiden van psychische klachten. Het werken met en voor mensen werd zo een passie.
Om meer diepgaand te kunnen werken en mensen in hun wezen helpen groeien, startte ik de psychotherapieopleiding Interactionele Vormgeving aan de Educatieve Academie. Het volgen van deze opleiding stelt me in staat om verscheidene waardevolle zienswijzen en technieken toe te passen in mijn werk als therapeut.
Ik vind het belangrijk om je te ontmoeten en stil te staan bij je hulpvraag. Ik geloof in ieder zijn capaciteiten en ga ook samen met jou je kwaliteiten benutten om je inzicht te verruimen. We werken daarbij altijd op een manier die voor jou comfortabel aanvoelt. In huis MIO wil ik dan ook graag samen met jou ruimte maken om te luisteren naar je verhaal. Laten we samen op zoek gaan naar je mogelijkheden, kansen en uitdagingen.  

OPLEIDINGEN EN SPECIALISATIES


  • Professionele Bachelor Toegepaste Psychologie optie klinische psychologie – Thomas More Hogeschool
  • Postgraduaat psychodiagnostiek – Thomas More Hogeschool
  • Basisopleiding Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen – Rino groep
  • Motivationele gespreksvoering – VAD
  • Suïcidepreventie – VLESP
  • Postgraduaat Psychotherapie in de Interactionele Vormgeving: Integratieve Psychotherapie en Counseling met cliëntgerichte-experiëntiële basis – Educatieve Academie i.s.m. Vives Hogeschool

ERKENNING EN VERENIGINGEN


  • Lid van Vlaamse Vereniging voor therapeuten in de Interactionele Vormgeving (VVTIV)
  • Lid van Beroepsvereniging voor Psychologisch Consulenten (BPC)