Astrid Beausaert

ast
  • Integratief Psychotherapeut
  • Hypnotherapeut
  • Gevoelscoach

0478 44 52 55

"Geluk creëer je zelf" 

Praktisch


Aanmelden bij Huis MIO kan ofwel rechtstreeks via de desbetreffende hulpverlener ofwel via het algemene nummer 0473 / 71 22 11 of e-mail: info@huismio.be. Nieuwe aanmeldingen worden steeds in ons team besproken. Op basis van de hulpvraag en het aanbod en beschikbaarheid van de hulpverlener(s) wordt een gepast behandeltraject voorgesteld en kan een eerste kennismakingsgesprek worden ingepland. Eén van onze collega's neemt zo snel als mogelijk contact met je op. 

<< GEEN NIEUWE AFSPRAKEN MEER MOGELIJK >>

Afspraken bij Astrid in Huis MIO mogelijk op 
- maandag tussen 8u30 en 21u 
- donderdag tussen 8u30 en 21u

Prijs: sessie 70€ (60 minuten) en sessie 100€ (90 minuten)
Doelgroep: jongeren en volwassenen
Individuelen therapie en relatietherapie

Over mezelf

Geboren in Brugge Sint-Pieters als jongste van twee zette ik al vroeg mijn stappen in de 'volwassen' wereld. Opgevoed vanuit de visie 'zekerheden zijn belangrijk' koos ik ook lange tijd op werkvlak voor zekerheid en werkte ik als bediende in verschillende sectoren. Telkens voelde ik na enige tijd hoe de voldoening me ontglipte. Dit was niet langer mijn pad...
Van hieruit besloot ik terug naar school te gaan en volgde ik een opleiding tot psychotherapeut aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie (AIP). Doorheen eigen worstelingen en groei in mijn emotionele zijn ontstond mijn passie om mensen te helpen op hun weg naar hernieuwde verbondenheid met zichzelf. 
Vanuit onvoorwaardelijke liefde en mildheid ga ik mee op weg naar emotioneel evenwicht, motivatie en eigenwaarde. Naar een leven vanuit betrokkenheid en geluk!
Graag ga ik een stuk mee op je pad om dan weer los te laten vanuit vertrouwen dat je alleen weer verder kan. 

Werken vanuit een integratieve visie, een woordje uitleg

Vanuit een integratieve visie hanteer ik verschillende therapievormen en is er geen vaststaand patroon. 
Ieder mens is immers uniek en gaat zijn eigen individueel proces. Ik zet hetgeen in wat op dat bepaalde moment nuttig is om verschuiving en groei te ondersteunen.
De basis is creatief en intuïtief gericht, dit betekent werken met wat ik hoor, zie en voel in de sessie en altijd met als doel om je te helpen evolueren en groeien. 
Alles hangt samen en vormt één geheel. Met andere woorden, ons denken - voelen en lichaam werken samen en het één kan het ander beïnvloeden. In therapie werken we dan ook op deze verschillende dimensies (overtuigingen, mindset, gevoelens en lichaam) met als doel inzicht en balans te creëren tussen je denken, je voelen en je lijf. 
Stapsgewijs, vanuit liefde en mildheid, gaan we op weg om vertrouwen op te bouwen in jezelf en opnieuw je eigenwaarde te erkennen. 

Opleiding en specialisaties

  • Integratieve Psychotherapie - Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en psychotherapie (AIHP) Koekelare
  • Eriksoninaanse Hypnotherapie (I,II en III) - Mindspring o.l.v. Jos Van Boxtel
  • 'Omgaan met HSP en Indigo' - Open Mind Lovendegem
  • 'Leren omgaan met HSP' - HSP Vlaanderen​​​​​​
  • Voetreflexologie - jaaropleiding Syntrawest

Erkenning en verenigingen

  • Lid van Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie (BNVIP)