An Vanderstighelen

an
  • Gestalttherapeut (i.o.)

0493 91 93 26

"Don't push the river, it flows by itself." - F. Perls

Praktisch

Aanmelden bij Huis MIO kan ofwel rechtstreeks via de desbetreffende hulpverlener ofwel via het algemene nummer 0473 / 71 22 11 of e-mail: info@huismio.be. Nieuwe aanmeldingen worden steeds in ons team besproken. Op basis van de hulpvraag en de beschikbaarheid wordt een gepast behandeltraject voorgesteld en kan een eerste kennismakingsgesprek worden ingepland. Eén van onze collega's neemt zo snel als mogelijk contact met je op. 


Afspraken bij An in Huis MIO mogelijk op       
- woensdag tussen 15u en 21u


Prijs individuele sessie: 50€ - 60 minuten 
Doelgroep: jongeren, volwassenen en ouderen
Individuele therapie

Over mezelf

Binnen mijn acteeropleiding en mijn werk als actrice en dramadocent kreeg ik de kans vele verschillende mensen te ontmoeten. Ik leerde dat elke ontmoeting iets unieks in zich draagt omdat iedereen vertrekt vanuit zijn of haar achtergrond. Ik leerde ook dat uitwisselingen tussen mensen telkens weer anders en verassend zijn, bij momenten zeer vloeiend en soms wat stroever. 
Vanuit mijn nieuwsgierigheid naar het mens-zijn in al zijn facetten en de goesting om meer inzicht en kennis te vergaren startte ik de vierjarige opleiding tot gestalttherapeut die ik dit jaar afrond. 

Als gestalttherapeut werk ik via gesprekstherapie en creatieve werkvormen afgestemd op de thema's die tijdens de gesprekken komen bovendrijven. Mijn werkwijze als therapeut wordt mede ondersteund en vormgegeven door mijn achtergrond als actrice waarin woorden als afstemmen, speelsheid, humor, fijngevoeligheid en luisteren voor mij essentiel zijn. 

Zeer welkom! 

Opleidingen en specialisaties

  • Master in de Dramatische Kunsten - Koninklijk Conservatorium Brussel
  • Specifieke Lerarenopleiding Drama - Koninklijk Conservatorium Antwerpen
  • Postgraduaat Gestaltpsychotherapie - IVC i.s.m Vives Hogeschool (i.o)

Erkenning en verenigingen 

  • Lid van de Nederlands-Vlaamse Associatie van Gestalttherapie en Gestalttheorie (NVAGT)