Huis Mio

Kim Demeyere

Hartcoherentiecoach

Mindfulnesscoach

TRE​​​​® Provider

" I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” - Maya Angelou
PRAKTISCH

Afspraken bij Kim in Huis MIO mogelijk op       
– dinsdag tussen 15u en 21u
– Vrijdag tussen 8u30 en14u30

Prijs individuele sessie 60 minuten: 70€
Prijs individuele sessie 80 minuten: 90€ 
Doelgroep: jongeren, volwassenen en ouderen
Individuele coaching 

Over mezelf

Ik ben Kim, mama van 2, hondenliefhebber, familiemens en al vele jaren gepassioneerd beoefenaar van Yoga & Tai Chi.
Na meer dan 22 jaar in de burgerluchtvaart te hebben gewerkt in zeer uiteenlopende rollen en verantwoordelijkheden, heb ik ervoor gekozen om me enkel nog toe te leggen op mijn passies en mijn talenten. Zo vervolledigde ik in 2018 het traject tot Mindfulness Coach gevolgd door de opleiding tot Hartcoherentiecoach in 2020. In 2020 startte mijn zelfstandige praktijk ‘Relaxlab’ met grote steun van dichte omgeving, zij zijn de wind onder mijn vleugels. 
Een ingrijpende gebeurtenis in 2018 deed me in een milde ‘burn-out’ belanden. Vanuit mijn persoonlijk helingsproces is het voor mij een tweede natuur geworden om stil te staan bij welke rugzak iemand meedraagt, om te kijken naar wat iemand (werkelijk) nodig heeft en om een luisterend oor te zijn die ook handvaten aanreikt en een leidraad geeft. We leven in een hectische wereld, een prestatiegerichte maatschappij met veel oppervlakkigheid, veel haast en weinig mildheid. Ik hou er dan ook van om in alle rust de tijd te geven aan de mensen die in mijn coachpraktijk langskomen.
Om mezelf nog meer te vervolledigen, blijf ik me verder ontwikkelen en opleiden. Zo kan ik met mijn eigen accenten mensen helpen tot rust te komen en zichzelf te herontdekken. Ondertussen volgde ik een specialisatie “Hartcoherentie voor Kinderen” (‘hartekracht’) (2021). Ons menselijk groeien en bijleren is nooit helemaal af. Samen met jou ga ik dan ook graag op zoek naar balans en rust in je hoofd en je hart.   

OPLEIDINGEN EN SPECIALISATIES
  • Mindfulness Coach – CVA en siddhartha.be
  • Hartcoherentie Coach – Louvanie
  • Hartcoherentie kindercoach ‘hartekracht’
  • TRE® Provider – Dialoog Plus
ERKENNING EN VERENIGINGEN
  • Lid van Nerva – hartcoherentienetwerk