Huis Mio

Inner Journey

Geef je lichaam de ruimte om te herinneren hoe ze kan bloeien.
Geef jezelf ruimte om te transformeren door te luisteren naar de wijsheid van je lichaam.

Jij hebt die kracht. Je bent die kracht.


Bij Inner Journey maken we gebruik van muziek, hersengolven, aanrakingen en geuren. De helende frequenties nemen je mee op een innerlijke reis dat jouw zelfhelend vermogen activeert.

Je ligt op een mat met je ogen gesloten en laat je onderdompelen in het bad van muziek, geluidsgolven, aanrakingen en geuren. Je maakt een reis naar binnen. Laagje per laagje zak je dieper in jezelf en verbind je met diepere lagen van je bewustzijn.

Door een co-activatie van je sympathische en parasympatische zenuwstelsel, kan er verwerking plaatsvinden in zachtheid en veiligheid. Deze innerlijke reis is een proces van loslaten en weer opbouwen. Het is een helende reis naar vertrouwen en verbinding.

Elke sessie is voor iedereen anders. Je kan een sessie ervaren op heel verschillende manieren (beweging, temperatuur, emoties, kleuren, temperatuur, visualisatie, energetisch of nog heel anders). Het is een proces eerder dan een momentopname.
*Contra indicatie: Psychose en schizofrenie

Deze sessie is voor jou als je patronen wenst te doorbreken, energetische blokkades te openen, diepe emoties los te laten en een groeiproces aan te vatten (of verder te zetten).

  • Individuele sessie (1,5 à 2 uur)= 165 euro
  • Individueel traject (4 sessies) = 640 euro
  • Groepssessie (2,5 uur )= 65 euro


INDIVIDUELE SESSIE


Deze sessie eindigt wanneer jouw proces eindigt en duurt tussen de 90 – 120 minuten.

Voorbereiding
Het ogenblik dat je je sessie hebt gepland, heb je gekozen voor zelfzorg. Er kan al het een en ander beginnen bewegen. Ik nodig je uit om dit toe te laten en de dagen voor de sessie iets meer rust te nemen voor jezelf. De uren voorafgaand aan de sessie raad ik aan om licht te eten. Energie stroomt namelijk beter op een rustige maag.

De sessie
Bij aanvang van elke sessie, landen en gronden we samen in de ruimte in het hier en nu. We hebben een kort gesprek, om af te toetsen wat er op dit moment leeft in jou en waar je graag naartoe wilt. In deze sessie gebruik ik verschillende somatische technieken, release tools & ademwerk begeleid met muziek om je in verbinding te brengen met jezelf. Je gaat liggen op een mat met je ogen gesloten zodat je zintuigen  zich volledig naar binnen kunnen begeven. Muziek, aanraking en geuren nemen je mee op deze Inner Journey. Jij bepaalt jouw grenzen en energie circuleert binnen de grenzen die jij stelt. Samen integreren we deze reis om af te sluiten.

Nazorg
Het is een proces, eerder dan een momentopname. Vertrouw op jezelf. Vertrouw op je eigen pad. Omarm jezelf. Reik uit als je er nood aan hebt. Graag geef ik je tools en technieken mee waarmee je zelf aan de slag kan. Na een traject van 4 sessies heb je een basis om “self-practice” te integreren in jouw leven.


GROEPSESSIE


Deze sessie is met max 6 personen en duurt 150 minuten.

De groepssessies zijn losse sessies waarop je vrij kan inschrijven. Je komt als je lichaam er om vraagt.
Wil je graag delen of ben je liever meer op jezelf? Alles kan en mag er zijn. Je bent welkom in dat wat goed voelt voor jou!

De opbouw van de sessie is dezelfde als bij een individuele sessie.
We starten met somatische technieken, ademwerk & landen in de ruimte, in ons lichaam en in de groep. Daarna volgt de eigenlijke sessie & sluiten we af met een deelronde en integratie.
Deze sessies zijn een uitnodiging om dieper te verbinden met jezelf gedragen door de kracht & magie van de groep.


Kom jezelf ervaren en ontdekken!
Jij hebt alles binnenin wat nodig is om de balans in jezelf te herstellen.
Want een inner journey brengt je terug naar deze plek, jouw eigen kracht.


Neem gerust contact op met Charlotte bij vragen!

TEAM MEMBERS